Verhalen uit de Streek
Lees de verhalen van de boeren, telers, winkeliers en horeca eigenaren uit ons netwerk. Ieder hebben ze hun eigen drijfveren om onze wereld een stukje groener en gezonder te maken!
Kaasboerderij Ravenswaard
Biologische Kaasboerderij Ravenswaard is al meer dan 50 jaar een begrip in regio Nijmegen.
Lees verderOoijs Moois
Barton vertelt over de ambities van zijn bijzondere bedrijf, van pluktuin tot olifantsgras.
Lees verderDe Moestuinen van Van Tuin Tot Bord
Romilda vertelt over haar rol als coördinator van de buurtmoestuinen.
Lees verderFlores
Restaurant Flores is een koploper op het gebied van het werken met lokale producten in de horeca
Lees verderDe Warmoes
Deze historische tuinderij in Lent laat zien hoe er door de warmoezeniers werd geteeld vroeger
Verhaal: Het verhaal van de WarmoesRegio Oogst
Lars van Regio Oogst is bezig met het opzetten van een korte voedselketen die beter is voor boer, dier, mens en natuur.
Verhaal: Het verhaal van Regio OogstDe Buurtrestaurants van Van Tuin Tot Bord
Initiatiefnemer Elly vertelt over het inspirerende concept Van Tuin Tot Bord, waar buurtbewoners samenkomen voor een gezonde en gezellige maaltijd
Lees verder