Verhalen uit de Streek

Lees de verhalen van de boeren, telers, winkeliers en horeca eigenaren uit ons netwerk. Ieder hebben ze hun eigen drijfveren om onze wereld een stukje groener en gezonder te maken!

Kaasboerderij Ravenswaard

Biologische Kaasboerderij Ravenswaard is al meer dan 50 jaar een begrip in regio Nijmegen.

Lees verder

Ooijs Moois

Barton vertelt over de ambities van zijn bijzondere bedrijf, van pluktuin tot olifantsgras.

Lees verder

De Moestuinen van Van Tuin Tot Bord

Romilda vertelt over haar rol als coördinator van de buurtmoestuinen.

Lees verder

Flores

Restaurant Flores is een koploper op het gebied van het werken met lokale producten in de horeca

Lees verder

De Warmoes

Deze historische tuinderij in Lent laat zien hoe er door de warmoezeniers werd geteeld vroeger

Verhaal: Het verhaal van de Warmoes

Regio Oogst

Lars van Regio Oogst is bezig met het opzetten van een korte voedselketen die beter is voor boer, dier, mens en natuur.

Verhaal: Het verhaal van Regio Oogst

De Buurtrestaurants van Van Tuin Tot Bord

Initiatiefnemer Elly vertelt over het inspirerende concept Van Tuin Tot Bord, waar buurtbewoners samenkomen voor een gezonde en gezellige maaltijd

Lees verder